Som una empresa dedicada a la fabricació pròpia , instal·lació i venda de banys i cuines que compta amb 40 anys d'experiència en el sector amb una contrastada reputació demostrada per la confiança que ens dipositen els nostres clients des de l'any 1970.


    Donem un servei integral des del moment de la concepció de la idea fins al acabat final donant l'opció als nostres clients de visualitzar de forma virtual el resultat del projecte en imatges per ordinador utilitzant les darreres tecnologies digitals en maquetació.


    La nostra empresa compta amb un equip de excel·lents professionals que duen a terme totes les fases del projecte des del disseny inicial fins al acabat final, (electricitat, construcció, fusta, muntatge i instal·lació de electrodomèstics , etc) en un periode breu de temps.


    Disposem de material de construcció dels millors fabricants amb exquisits acabats de primera qualitat. Som distribuïdors en exclusiva de Cuines Porcelanosa. Les nostres propostes inclouen electrodomèstics de les primeres marques (Miele, Bosch, Siemens, etc) i complements, griferia i sanitaris de la millor qualitat.

 

 

 

Podeu demanar pressupost sense compromís al nostre correu electrònic Oscar@cuinesmauri.com

Disposeu de la opció de finançar el cost de l'operació en un any sense interessos.

Qui som